Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Κικίλιας (Ν.Δ.) - Πολιτική η μάχη στον δήμο Αθηναίων - Πονάει τη Ν.Δ. η διπλή υποψηφιότητα

Β. Κικίλιας (Ν.Δ.) - Πολιτική η μάχη στον δήμο Αθηναίων - Πονάει τη Ν.Δ. η διπλή υποψηφιότητα
Πολλές φορές πρέπει να βάζουμε το «εγώ» σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται για μάχες ιδιαίτερα σημαντικές, τόνισε σχετικά με την υποψηφιότητα Κακλαμάνη ο βουλευτής της Ν.Δ.
Πολιτική χαρακτήρισε τη μάχη για τον δήμο της Αθήνας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι η διπλή υποψηφιότητα πονάει τη Ν.Δ., ενώ δήλωσε ικανοποίηση για την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την αθώωσή του για την υπόθεση εμβασμάτων στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του ο κ. Κικίλιας στον Real FM σημείωσε ότι ήταν «ευχάριστο για μένα η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μετά από ένα διάστημα κανιβαλισμού» σχετικά με την αθώωσή του για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να αποδείξω ότι οι διαρροές αυτές είχαν πολίτικα κίνητρα. Μου έριξαν λάσπη στον ανεμιστήρα και δεν θέλω να κάνω το ίδιο».
Ερωτηθείς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι η μάχη για τον δήμο της Αθήνας θα είναι πολιτική και συμπλήρωσε ότι «χρειάζεται από τους υποψηφίους πολύ μεγάλη προσπάθεια, πρώτα από όλα να πείσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει».
Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής σημείωσε ότι «έχει επιδείξει έργο στην ευρωπαϊκή του θητεία. Πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο, όμως θα πρέπει λίαν συντόμως να αφήσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να έρθει μόνιμα στην Αθήνα γιατί η μάχη, εδώ γίνεται», ενώ ερωτηθείς για τον νυν περιφερειάρχη Σγουρό σημείωσε ότι «είχα μια καλή συνεργασία με τον κ. Σγουρό και αυτό πρέπει να το καταθέσω».
Παράλληλα, τόνισε ότι η διπλή υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας με τον επίσημο Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον ανεπίσημο Νικήτα Κακλαμάνη, πονάει το κόμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πονάει τη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή μια διπλή υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας. Πολλές φορές, πρέπει να βάζουμε το «εγώ» μας σε δεύτερη μοίρα, όταν μιλάμε για μάχες ιδιαιτέρως σημαντικές».
Τέλος, σημείωσε ότι από το αποτέλεσμα των εκλογών θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα προσμετρηθούν και πρόσθεσε ότι «σε αυτές τις στιγμές πρέπει η παράταξη να είναι ενωμένη. Δεν βοηθάνε οι δύο υποψηφιότητες. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση και να υπάρχει μια υποψηφιότητα από τη Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω στο ομαδικό παιχνίδι και αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης