Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Καμίνης (δημ. Αθηναίων) - Λάθος η πολιτικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών - Έχουν μπει τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020

Γ. Καμίνης (δημ. Αθηναίων) - Λάθος η πολιτικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών - Έχουν μπει τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020
Οι άλλοι έκαναν πάρκα, εμείς κάναμε έργα υποδομής, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων εμμέσως, πλην σαφώς, προς τον συνυποψήφιό του για τον δήμο, Νικήτα Κακλαμάνη
Αιχμές προς τον συνυποψήφιό του για τον δήμο της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, άφησε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι έχουν μπει τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020, ενώ τόνισε ότι είναι λάθος να πολιτικοποιούνται οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ειδικότερα, ο νυν δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου μιλώντας στον σταθμό Star και κληθείς να σχολιάσει τους συνυποψηφίους του αναφέρθηκε εμμέσως, πλην σαφώς, στον Νικήτα Κακλαμάνη σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε για βόλτες. Οι άλλοι έκαναν πάρκα εμείς κάναμε έργα υποδομής».
Ερωτηθείς για το έργο του κ. Κακλαμάνη επισήμανε: «Το έργο του κ. Κακλαμάνη δεν ξέρω ποιο είναι. Ο κ. Κακλαμάνης έκανε κάτι πάρκα, όπως μας λέει. Αυτά τα πάρκα τα έκανε με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και έβαλε και λεφτά και του φορολογουμένου.
»Από κει και πέρα εμείς φέραμε ευρωπαϊκούς πόρους ύψους 120 εκατ. ευρώ και δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Και κάνουμε έργα υποδομής, σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, βυθιζόμενα κοντέινερς στην Αθήνα, ένα τεράστιο έργο στην καθαριότητα, ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο τα θεμέλια του οποίου έχουν μπει».
Παράλληλα, τόνισε ότι «όποιος πολιτικοποιήσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κάνει τεράστιο λάθος», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε ρίξει τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020».
Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι «το συγκεκριμένο κόμμα εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός και η διαφθορά» και πρόσθεσε ότι «ήμουν ο πρώτος που αντιστάθηκε εμπράκτως», εκτιμώντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης