Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες – Στο σακίδιο του Στ. Θεοδωράκη περιέχεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς

Ανεξάρτητοι Έλληνες – Στο σακίδιο του Στ. Θεοδωράκη περιέχεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς
«Το πήρε το Ποτάμι το πρώτο μυστικό για ένα από τα εθνικά θέματα που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν οι ομογάλακτοι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ»
Σφοδρή επίθεση εναντίον του νέου κόμματος με επικεφαλή τον Στάυρο Θεοδωράκη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
Αφορμή της αιχμηρής κριτικής αποτέλεσαν οι θέσεις για την ονομασία των Σκοπίων που διατύπωσε το στέλεχος του «Ποταμιού» Νίκος Δήμου.
«Όταν ο κυνισμός του νεοφιλελευθερισμού του Νίκου Δήμου της “Δράσης”, συγχωνεύεται με τις σημιτικές αντιλήψεις για το πόσο γκρίζα ζώνη μπορεί να γίνει η Ελλάδα, τότε σε κανέναν δεν μπορεί να κάνει εντύπωση ότι μέσα στο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη περιέχεται και το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς», ανέφερε ο κ. Κουίκ.
«Το πήρε το Ποτάμι το πρώτο μυστικό για ένα από τα εθνικά θέματα που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν οι ομογάλακτοι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον κ,. Κουίκ, «η συνέχεια για Αιγαίο, Κύπρο, ΑΟΖ, Θράκη, θα δείξει πόσα ακόμα τοξικά απόβλητα θα κατεβάσει αυτό το Ποτάμι που σιγά - σιγά δείχνει την πηγή του και τις εκβολές του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης