Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Σκυλακάκης (Δράση) - Αδιανόητη η πώληση του Ελληνικού με μια μόνο προσφορά

Θ. Σκυλακάκης (Δράση) - Αδιανόητη η πώληση του Ελληνικού με μια μόνο προσφορά
To TAIΠΕΔ έχει καταφέρει σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς να ξεκινά με πολλούς ενδιαφερόμενους και τελικά να μένει μόνον ένας, τόνισε ο πρόεδρος της Δράσης
Αδιανόητη χαρακτήρισε την πώληση του Ελληνικού όταν έχει κατατεθεί μία μόνο προσφορά ο ευρωβουλευτής και προεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, «ιδίως όταν ήδη το ΤΑΙΠΕΔ έχει "πετύχει" σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς του να ξεκινά με πολλούς και να μένει τελικά πάντα μόνο ένας».
Όπως ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης, το οικόπεδο του Ελληνικού είναι το ακριβότερο, αλλά και ένα από τα καλύτερα στην Ανατολική Μεσόγειο και πρόσθεσε ότι έχει προνομιακή θέση, άριστη πρόσβαση σε υποδομές και μεγάλες δυνατότητες εξωστρεφών εσόδων.
Παράλληλα, σημείωσε ότι παρά τη δεινή θέση στην οποία βρέθηκε η χώρα τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να πωληθεί σήμερα με μια μόνο προσφορά, «ιδίως όταν ήδη το ΤΑΙΠΕΔ έχει "πετύχει" σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς του να ξεκινά με πολλούς και να μένει τελικά πάντα μόνο ένας».
Ειδικότερα ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε στους διαγωνισμούς των ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ, Κρατικών Λαχείων και του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης, όπου σε όλες τις περιπτώσεις, αν και αρχικά είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον πέραν του ενός επενδυτή, τελικά κατέληξαν όλοι με έναν ενδιαφερόμενο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης