Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκυλακάκης (ΔΡΑΣΗ) – Λιγότεροι φόροι, μικρότερο κράτος και Ομοσπονδιακή Ευρώπη

Σκυλακάκης (ΔΡΑΣΗ) – Λιγότεροι φόροι, μικρότερο κράτος και Ομοσπονδιακή Ευρώπη
Αυτό είναι το μήνυμα της Δράσης για τις ευρωεκλογές


Λιγότεροι φόροι, μικρότερο κράτος και Ομοσπονδιακή Ευρώπη είναι το μήνυμα της Δράσης για τις ευρωεκλογές όπως αναφέρει σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής, Θ.Σκυλακάκης.
«Εμείς λέμε ότι για να βγούμε από αυτή την κρίση χρειάζονται λιγότεροι φόροι και μικρότερο κράτος. Όλοι οι άλλοι λένε λιγότεροι φόροι, αλλά κράτος το ίδιο. Φαίνεται ότι έχουν ανακαλύψει το θαύμα των επτά ψωμιών και των επτά ψαριών με τα οποία μπορείς να ταΐσεις χιλιάδες. Δεν γίνεται να ταΐσεις τους χιλιάδες με αυτό τον τρόπο» επισημαίνει ο κ.Σκυλακάκης, υπογραμμίζοντας πως η Δράση επιθυμεί μια πιο ομοσπονδιακή Ευρώπη.
«Θέλουμε δηλαδή να μεταφερθούν εξουσίες όχι στις κυβερνήσεις, γιατί όταν είναι οι εξουσίες στις κυβερνήσεις, κάθονται όλοι στο τραπέζι και στο τέλος υπαγορεύει τι θα γίνει η Γερμανία, αλλά στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, οι οποίοι να εκλέγονται δημοκρατικά και να ελέγχονται δημοκρατικά από το σύνολο των ευρωπαϊκών λαών» τονίζει ο κ.Σκυλακάκης, εκτιμώντας ότι η συζήτηση για το μνημόνιο είναι παραπλανητική.
«Το πρόβλημα της χώρας είναι στο εσωτερικό. Ότι συμφωνία και αν κάνουμε στο εξωτερικό - μπορεί να πετύχουμε μια συμφωνία μείωσης του χρέους, να συμφωνήσουμε κάποιες μεταρρυθμίσεις ή όχι - το πρόβλημα είναι ότι μας λείπει ένα πραγματικά εθνικό σχέδιο για τη χώρα» αναφέρει ο κ.Σκυλακάκης, ο οποίος εκτιμά ότι μετά τις ευρωεκλογές η Ελλάδα εισέρχεται σε προεκλογική περίοδο λόγω και του ορίου που υπάρχει τον προσεχή Μάρτιο με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης