Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Flexopack - Ανακοινώνει αύριο αποτελέσματα χρήσης 2013 - Επιστρέφει 586 χιλ. στους μετόχους

tags :
Flexopack - Ανακοινώνει αύριο αποτελέσματα χρήσης 2013 - Επιστρέφει 586 χιλ. στους μετόχους
Τη μη διανομή μερίσματος θα προτείνει στην τακτική γενική συνέλευση η εταιρεία
Αύριο Παρασκευή, 21 Μαρτίου, θα ανακοινώσεις αποτελέσματα χρήσης 2013 η εταιρεία Flexopack, η οποία θα προτείνει τη μη διανομή μερίσματος, ενώ θα επιστρέψει στους μετόχους κεφάλαιο περίου 586 χιλ. ευρώ.
Η ετήσια τακτικη γενική συνέλευση θα λάβει χώρα στις 27 Ιουνίου 2014, ημερομηνία αποκοπής Δικαιώματος Χρηματικής Διανομής είναι η 21η Αυγούστου, ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων Χρηματικής Διανομής η 25η Αυγούστου και ημερομηνία έναρξης Καταβολής Χρηματικής Διανομής μέσω πιστωτικού ιδρύματος ή  μέσω της ΕΧΑΕ η 29η Αυγούστου 2014.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση προτίθεται να προτείνει:
• Τη μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος για τη χρήση 2013
• Τη διανομή στους μετόχους χρηματικού ποσού περίπου 469 χιλ. ευρώ, το οποίο θα προέλθει σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013  (Χρηματική Διανομή), από την αυτοτελή φορολόγηση και συνακόλουθη διανομή αφορολόγητων αποθεματικών που είχαν σχηματισθεί  με βάση τον ν. 2238/1994.
• Την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού περίπου 586 χιλ. ευρώ.
Σε περίπτωση λήψεως της ως άνω αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου, οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου και έναρξης καταβολής, οι οποίες θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και το ακριβές τελικό ύψος του ποσού της επιστροφής θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης