Τελευταία Νέα
Οικονομία

Για την καταπολέμηση της ανεργίας να δοθεί το πλεόνασμα ζητά η ΓΣΕΕ

tags :
Για την καταπολέμηση της ανεργίας να δοθεί το πλεόνασμα ζητά η ΓΣΕΕ
Οι πολίτες προσδοκούν αλλαγή πολιτικής από τις ευρωεκλογές στους τομείς της απασχόλησης, τόνισε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας
Σε πολιτικές για την καταπολέμηση της ανεργίας ζήτησε να αξιοποιηθεί το πλεόνασμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, και να μην διανεμηθεί στις άγαμες θυγατέρες και τους ενστόλους κατά την παρέμβασή του στην ευρωπαϊκή κοινωνική διάσκεψη κορυφής, παρουσία του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά.
Αναφερόμενος στις πολιτικές της Ε.Ε. τόνισε χαρακτηριστικά «κύριοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτύχατε» και συμπλήρωσε ότι «αυτό διαπιστώνεται από τις επιπτώσεις των πολιτικών σας στις χώρες της κρίσης αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη».
Η Ευρώπη κρύφτηκε πίσω από το ΔΝΤ, τόνισε, σημειώνοντας ότι στις επικείμενες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, «οι πολίτες προσδοκούν αλλαγή πολιτικής και να δοθεί βάρος στην κοινωνική διάσταση στην Ευρώπη και στην απασχόληση.
»Η Τρόϊκα και το ΔΝΤ δεν έχουν καμία κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση και πρέπει να αποσυρθούν άμεσα μαζί με τις πολιτικές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με αφορμή το θέμα της Ουκρανίας, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για την Κύπρο, ενώ επισήμανε ότι πρέπει να μας ανησυχεί η άνοδος του φασισμού και των ακροδεξιών στοιχείων στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης