Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ) - Ανάγκη να μπει φραγμός στη φορομπηξία - Φιλοκυβερνητικός δήμαρχος ο Καμίνης, έχει βάλει πλάτη να περάσει η πολιτική της

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ) - Ανάγκη να μπει φραγμός στη φορομπηξία - Φιλοκυβερνητικός δήμαρχος ο Καμίνης, έχει βάλει πλάτη να περάσει η πολιτική της
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημάρχοι των κομμάτων δεσμεύονται για τη δημιουργία ενός μοντέλου Δήμου-επιχειρηματία που με ΜΚΟ και ιδιώτες θα διαχειρίζεται τη φορομπηξία από τους δημότες του, τόνισε
Την ανάγκη να μπει φραγμός στη φορομπηξία τόνισε σε συνέντευξή του στον σταθμό Real Fm, ο υποψήφιος με το ΚΚΕ για τον δήμο της Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, ο οποίος σημείωσε ότι λένε ψέματα όσοι δεν αναγνωρίζουν τη σύνδεση της ψήφου των ευρωεκλογών με τη μάχη των δημοτικών εκλογών.
Ειδικότερα, ο κ. Σοφιανός σημείωσε ότι «οι επιπτώσεις από την πολιτική που διαχειρίστηκε την κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της σε κάποια σημεία της διαχείρισης και του δήμου και της πόλης».
Πρόσθεσε δε, ότι «το μνημόνιο διαρκείας που έχουμε μπροστά μας αντιμετωπίζεται με μία πολιτική που πρέπει να συγκρουστεί με την καρδιά του προβλήματος και αυτή είναι η ευρωπαϊκή ένωση.
»Συνδέεται η ψήφος στις ευρωεκλογές με την μάχη των δημοτικών εκλογών και όσοι από τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων δεν το αναγνωρίζουν, λένε ψέματα», ανέφερε.
Κληθείς να σχολιάσει τον ανθυποψήφιό του Γ. Καμίνη, ο κ. Σοφιανός τον χαρακτήρισε «φιλοκυβερνητικό δήμαρχο τριών διαδοχικών κυβερνήσεων» και συμπλήρωσε ότι «έχει βάλει πλάτη να περάσει αυτή η πολιτική. Τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν αντικατοπτρίζουν τη διάθεση που υπάρχει στον λαό της πόλης».
Πρόσθεσε ακόμη ότι σε αυτές τις εκλογές, στον πρώτο γύρο, έχει απέναντί του «υποψήφιους δημάρχους κομμάτων, που δεσμεύονται για τις πολιτικές αυτών των κομμάτων και δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα μοντέλο Δήμου-επιχειρηματία που με ΜΚΟ και ιδιώτες θα διαχειρίζεται την φορομπηξία από τους δημότες του και θα παρέχει συρρικνωμένες υπηρεσίες».
«Εμείς προτάσσουμε την ανάγκη να μπει ένας φραγμός στην φορομπηξία. Κάτι που δεν λέει κανένας άλλος. Να πάρει ανάσα η ελληνική οικογένεια, να μειωθούν τα τέλη», επισήμανε ο κ. Σοφιανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης