Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Θεσσαλονίκης το 2019 ο Γ. Μπουτάρης, εφόσον εκλεγεί τον Μάιο

Δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Θεσσαλονίκης το 2019 ο Γ. Μπουτάρης, εφόσον εκλεγεί τον Μάιο
Η εξουσία φθείρει και διαφθείρει, ανέφερε
Να μην διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Θεσσαλονίκης το 2019, σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τόνισε ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικό αστείο.
Η εξουσία φθείρει και διαφθείρει, ανέφερε και πρόσθεσε ότι «το δηλώνω από τώρα ότι στις επόμενες εκλογές του 2019, εφόσον κερδίσουμε φυσικά, δεν θα είμαι υποψήφιος».
Κληθείς να σχολιάσει τις ιδιαίτερα θετικές δημοσκοπήσεις για την παράταξή του υπογράμμισε ότι «αυτό έχει έναν τεράστιο κίνδυνο, να καβαλήσουμε το καλάμι και να λειτουργήσουμε αλαζονικά λες και έχουμε εκλεγεί ήδη».
Ερωτηθείς για τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Καλαφάτη αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, σημειώνοντας ότι «ο καθένας κοιτάζει τα δικά του. Θα βρεθούμε σε κάποιο ντιμπέιτ. Τώρα δεν λέω τίποτε».
Πρόσθεσε ακόμη ότι στην παράταξή του, την «Πρωτοβουλία», δεν τους ενδιαφέρει η κομματική τοποθέτηση του καθενός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σαφώς μας ενδιαφέρει η ιδεολογική τοποθέτηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν λέμε πως είμαστε εναντίον των κομμάτων, δεν διαγράφουμε τα κόμματα. Απλώς δεν πρέπει τα κόμματα να μπλέκονται και να καθορίζουν με κομματικά κριτήρια τις διοικήσεις του Δήμου».
Ερωτηθείς σχετικά με την αίτηση που έχει καταθέσει ηλεκτρονικά ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε «ενδιαφέρον το ενδιαφέρον του Βούγια».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης