Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δράση - Tην πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού είχε ο Τ. Μπαλτάκος

Δράση - Tην πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού είχε ο Τ. Μπαλτάκος
Ο πρωθυπουργός είχε πλήρη γνώση για το ακροδεξιό, φιλικό προς την Χρυσή Αυγή προφίλ του στενού του συμβούλου, επισημαίνεται
Την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού είχε ο κ. Μπαλτάκος, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δράση, στην οποία επισημαίνει ότι είχε πλήρη γνώση του ακροδεξιού, φιλικού προς τη Χρυσή Αυγή προφίλ του.
Μάλιστα, η Δράση επικαλείται ως ντοκουμέντο επιστολή της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, από τις 21/12/2012, που αποδεικνύει όπως ισχυρίζεται το ότι ο Μπαλτάκος είχε την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού.
Όπως επισημαίνεται, «ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δηλώνει στην επιτροπή που τον επισκέπτεται "ότι δεν τον ενδιαφέρουν, ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και της Νέας ∆ηµοκρατίας, το έργο της Επιτροπής και τα ∆ικαιώµατα του Ανθρώπου, ούτε οι σχετικές διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και συνειδητά ως τώρα δεν έκανε τίποτα για να διευκολύνει την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής".
»Στην επιστολή της προς τους πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργό, η Εθνική Επιτροπή καταλήγει: "Η συµπεριφορά του κ. Γενικού Γραµµατέα εκθέτει την Κυβέρνηση και Εσάς προσωπικά"» και επισημαίνεται ότι η επιστολή έμεινε αναπάντητη από όλους τους αποδέκτες της.
«Προφανώς αυτά που δήλωνε ο κ. Μπαλτάκος για τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού», καταλήγει η ανακοίνωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης