Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επίκεινται σύντομα σημαντικές επιχειρηματικές και μετοχικές εξελίξεις στον όμιλο MIG – To Αμερικανικό Fortress στην Attica

tags :
Επίκεινται σύντομα σημαντικές επιχειρηματικές και μετοχικές εξελίξεις στον όμιλο MIG – To Αμερικανικό Fortress στην Attica
Ο τίτλος της MIG βρίσκεται στα 0,55 ευρώ, επίπεδα που είχε να βρεθεί από τον Μάιο του 2011
Σημαντικές επιχειρηματικές και μετοχικές εξελίξεις επίκεινται σύντομα στον όμιλο της MIG.
Οι εξελίξεις θα αφορούν 1) τη νέα έκδοση ομολογιακού δανείου 2) την αποδέσμευση του ομίλου από ορισμένες δραστηριότητες και 3) ακόμη και στρατηγικές συνεργασίες.
Όσον αφορά στο ομολογιακό, το οποίο θα είναι πολύ μικρότερης κλίμακας από τους αρχικούς σχεδιασμούς που έκαναν λόγο για 408 εκατ. ευρώ, είναι πιθανό να υπάρξει νέος στρατηγικός επενδυτής που θα αποκτήσει ποσοστό μειοψηφίας στη MIG.
Οι εξελίξεις περί του ομολογιακού μπορεί να λάβουν χώρα εντός των επομένων 10 ημερών.
Στο σκέλος της αποδέσμευσης του ομίλου από ορισμένες δραστηριότητες φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην Attica Group...ήδη αναφέρεται ότι το αμερικανικό fund Fortress έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για πλειοψηφικό πακέτο μετοχών,  ενώ πωλείται η MIG Real Estate, ενώ σε διαδικασίες πώλησης βρίσκονται και οι δραστηριότητες σε Κύπρο και Κροατία.
Με τις κινήσεις αυτές, ο όμιλος της ΜIG θα ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια και τη λογιστική αξία.
Να σημειωθεί ότι η MIG το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενισχυθεί στο χρηματιστήριο, πραγματοποιώντας υψηλούς όγκους.
Τις τελευταίες 6 συνεδριάσεις έχει διακινήσει περί τα 30 εκατ. μετοχές.
Ο τίτλος της MIG βρίσκεται στα 0,55 ευρώ, επίπεδα που είχε να βρεθεί από τον Μάιο του 2011....με την εσωτερική αξία ανά μετοχή να βρίσκεται σχεδόν σε διπλάσια τιμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης