Τελευταία Νέα
Bank Insider

Nomura - Άνοδος +5% για τον S&P 500 τον επόμενο μήνα - Στις 1.950 μονάδες ο στόχος, παρά την αδύναμη εταιρική κερδοφορία

Nomura - Άνοδος +5% για τον S&P 500 τον επόμενο μήνα - Στις 1.950 μονάδες ο στόχος, παρά την αδύναμη εταιρική κερδοφορία
Καθοριστικές οι αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών
Μίνι ράλι παρά τις έντονες ανησυχίες επί της εταιρικής κερδοφορίας «βλέπει» για τον S&P 500 ο στρατηγικός αναλυτής της Nomura, Bob Janjuah.
Μιλώντας στο δίκτυο CNBC, ο Bob Janjuah εκτίμησε πως ο S&P 500 ενδέχεται να ενισχυθεί κατά +5% τον επόμενο μήνα, παρά τις εντεινόμενες ανησυχίες επί της αδύναμης εταιρικής κερδοφορίας.
«Για μένα, οι 1.950 μονάδες είναι ο στόχος για τον S&P 500 τον επόμενο μήνα» υπογράμμισε ο αναλυτής της Nomura.
Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται στη Wall Street ένα κλίμα ανησυχίας περί των αποτιμήσεων των μετοχών και των απογοητευτικών εταιρικών αποτελεσμάτων.
Τα κέρδη των εταιρειών του S&P 500 αναμένεται να ενισχυθούν κατά μόλις +1,1% το α’ 3μηνο του 2014.
Παρά τη διάχυτη απαισιοδοξία, ο Bob Janjuah εκτιμά πως οι μετοχές δεν θα ποδηγετηθούν από τα εταιρικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, η πορεία των μετοχών θα καθοριστεί εν πολλοίς από τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών, οι οποίες προσανατολίζονται στη διατήρηση της διευκολυντικής νομισματικής πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης