Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με πειθαρχικές διώξεις προειδοποιεί τους εκπαιδευτικούς ο Σ. Κεδίκογλου (υφ. Παιδείας)

Με πειθαρχικές διώξεις προειδοποιεί τους εκπαιδευτικούς ο Σ. Κεδίκογλου (υφ. Παιδείας)
Απόλυτος είναι ο υφυπουργός με την αναπλήρωση των ωρών διδασκαλίας μέσα στις διακοπές του Πάσχα
Με πειθαρχική δίωξη προειδοποιεί ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου όσους εκπαιδευτικούς δεν επιστρέψουν για δουλειά την Τετάρτη για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας στα σχολεία και συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΟΛΜΕ.
Ειδικότερα μιλώντας στο Star, ο κ. Κεδίκογλου ανάφερε ότι δεν βρίσκει τον λόγο να παρακούσουν οι καθηγητές και οι μαθητές το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο έχει εκδοθεί από τον Νοέμβριο και αναφέρει ρητά ότι οι ημέρες καταλήψεων θα αναπληρώνονται από τις διακοπές του Πάσχα και αν κριθεί αναγκαίο και στο τέλος της χρονιάς.
 «Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι καταλήψεις. Ο κακός μαθητής νομίζει ότι γλιτώνει μάθημα, ο καθηγητής κάθεται σπίτι του και πληρώνεται, ενώ ο μαθητής που θέλει να μάθει αναγκάζεται να καταφεύγει στα φροντιστήρια. Στο τέλος όμως χαμένη είναι η μάθηση» σημείωσε ο υφυπουργός.
Παράλληλα εξαπέλυσε και επίθεση στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, Θέμη Κοτσιφάκη, υπογραμμίζοντας ότι εξαργύρωσε την επανάστασή του με την υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά όταν ην επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις την εξαργύρωσε και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης