Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την κοινή κάθοδο τους στις ευρωεκλογές με τις «Γέφυρες» ανακοίνωσαν Δράση και Δημιουργία Ξανά

Την κοινή κάθοδο τους στις ευρωεκλογές με τις «Γέφυρες» ανακοίνωσαν Δράση και Δημιουργία Ξανά
Έδωσαν στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών
Την κοινή κάθοδό τους στις ευρωεκλογές, με το νέο κομματικό φορέα «Γέφυρες», ανακοίνωσαν σήμερα το μεσημέρι η Δράση και η Δημιουργία Ξανά, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών τους.
Τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν στην Περιφέρεια Αττικής το συνδυασμό «Δημιουργούμε μαζί», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον επικεφαλής της Δημιουργίας, Ξανά, Θάνο Τζήμερο.
Τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν πως θα κατέβουν μαζί και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ενώ τόνισαν ότι προγραμματίζουν ομάδες εργασίας ενοποίησης θέσεων ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές και κοινή συνδιάσκεψη το προσεχές φθινόπωρο.
«Οι δημοκράτες φιλελεύθεροι πολίτες που πιστεύουν στην Ευρώπη επιτέλους αποκτούν μία ισχυρή επιλογή στην κάλπη. Μπορούν να ψηφίσουν «ναι» στις μεταρρυθμίσεις και «όχι» στο πελατειακό κράτος και να στείλουν το μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι θέλουν λιγότερους φόρους, μικρότερο κράτος και τόπο στους παραγωγικούς Έλληνες» ανέφερε ο πρόεδρος της Δράσης, Θ.Σκυλακάκης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θ.Τζήμερος υποστήριξε ότι «δεν είμαστε Ευρωπαϊστές. Είμαστε Ευρωπαίοι. Πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, θεσμική οντότητα στην οποία θέλουμε να καταλήξει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε, να συνεργαζόμαστε, να δείχνουμε εμπιστοσύνη, να αφήνουμε χώρο στον άλλον, να αξιοποιούμε δημιουργικά και τις ομοιότητες και τις διαφορές μας. Χρειαζόμαστε γέφυρες».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης