Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Κιουτσούκης (γ.γ. ΓΣΕΕ) - Ο κόσμος έχει κουραστεί, βλέπει την αποτυχία του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στα μέτρα

tags :
Ν. Κιουτσούκης (γ.γ. ΓΣΕΕ) - Ο κόσμος έχει κουραστεί, βλέπει την αποτυχία του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στα μέτρα
Το σύνθημα της πρωτομαγιάς είναι, όχι άλλοι άνεργοι. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους πάντες, επισήμανε
Σε αυτοκριτική σχετικά με το συνδικαλιστικό κίνημα, με αφορμή και τη μικρή συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την εργατική Πρωτομαγιά, έκανε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, μέσω δηλώσεών του στον σταθμό Real FM.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, «απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι μεγάλη η συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Ο κόσμος έχει κουραστεί. Βλέπει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν έχει πετύχει μια νίκη απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα. Βλέπει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα έχει διαφορετικές αφετηρίες και απόψεις στο σύνολό του».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «εμείς ως παράταξη έχουμε θέσει τους προβληματισμούς μας στα όργανα τα συνδικαλιστικά και της ΓΣΕΕ αλλά και των δευτεροβαθμιέων οργανώσεων. Υπάρχει εδώ και 4 χρόνια μια πολιτική η οποία επιβάλεται από τους δανειστές και προσπαθούμε εμείς οι εργαζόμενοι να την αντιμετωπίσουμε. Λέμε ότι το «αντί», δεν προσφέρει καμία πολιτική θέση. Πρέπει να βρούμε αυτές τις προτάσεις που θα μας βγάλουν από την κρίση».
Τέλος, σημείωσε ότι «το σύνθημα της πρωτομαγιάς είναι, όχι άλλοι άνεργοι. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους πάντες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης