Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκυλακάκης (ΔΡΑΣΗ) - Αναξιόπιστος ο Σαμαράς - Στις 25 Μαΐου ο κόσμος να στείλει το μήνυμα ότι απαιτεί λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος

Σκυλακάκης (ΔΡΑΣΗ) - Αναξιόπιστος ο Σαμαράς - Στις 25 Μαΐου ο κόσμος να στείλει το μήνυμα ότι απαιτεί λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος
Η Ελλάδα από τις πρώτες διεθνώς στην αύξηση φόρων επιχειρήσεων
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής, κ. Θ. Σκυλακάκης, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά μεταξύ άλλων για αναξιοπιστία.
Ειδικότερα τονίζει ότι η Ελλάδα βρέθηκε σε μια από τις πρώτες θέσεις διεθνώς στην αύξηση του φορολογικού βάρους στον παραγωγικό τομέα της οικονομίας, επί κυβερνήσεως Α. Σαμαρά, λόγω της αύξησης κατά 30% του φορολογικού συντελεστή των επιχειρήσεων (από 20% σε 26%), επικαλούμενος στοιχεία από σχετική διεθνή έρευνα της KPMG.
Παράλληλα ο επικεφαλής της Δράσης, κατηγορεί τον κ. Α. Σαμαρά για αναξιοπιστία, καθώς όπως υπογραμμίζει, ενώ ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσε από τη ΔΕΘ, τη μείωση του φόρου των επιχειρήσεων στο 15%, ως πρωθυπουργός τον ανέβασε στο 26%.
«Η αναξιοπιστία είναι βέβαια αναμενόμενη από τον πολιτικό που δήλωνε τον Μάρτιο του 2012 «ήμουν ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονιακού αγώνα» και τον Απρίλιο του 2014 ότι «Κάποιοι έκαναν «επάγγελμά» τους για χρόνια την «καταγγελία» του Μνημονίου». Η αδιαφορία για την τύχη των ανέργων και η καταδίωξη του ιδιωτικού τομέα στη διάρκεια της κυβέρνησής του, έχει ξεπεράσει όμως κάθε πρόβλεψη» σημειώνει ο κ. Σκυλακάκης.
«Η Δράση επαναλαμβάνει, η Ελλάδα δεν θα σηκωθεί όρθια αν ο κόσμος δεν στείλει το μήνυμα στις 25 Μαΐου ότι απαιτεί λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης