Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Σκυλακάκης (Δράση) - Το success story της κυβέρνησης είναι success φόροι

Θ. Σκυλακάκης (Δράση) - Το success story της κυβέρνησης είναι success φόροι
Δεν βοηθάει σε τίποτα η επιμήκυνση μόνον των διμερών δανείων, θα παραμείνει μη βιώσιμο το χρέος, τόνισε
«Το succsess story είναι success φόροι» επισήμανε ο πρόεδρος της Δράσης, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σε δηλώσεις του στον Real FM, τονίζοντας ότι δεν μπορούμε έτσι να βγούμε από την κρίση.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το succsess story είναι success φόροι. Δεν γίνεται να βγούμε από την κρίση με το success φόροι».
Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα του ελληνικού χρέους, σημείωσε ότι «αν η επιμήκυνση αφορά μόνον τα διμερή δάνεια αφορά μόνο έναν 5-10% του χρέους και αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα. Είναι καλύτερο από το τίποτε, αλλά θα παραμείνει μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος».
Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Θ. Τζήμερο της «Δημιουργία Ξανά» σημείωσε ότι «η συμφωνία μας με τη "Δημιουργία ξανά" περιλαμβάνει και συνεργασία στις επόμενες εθνικές εκλογές.
»Αποφασίσαμε να πάμε μαζί για πολύ καιρό για να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να ψηφίσει έναν συνδυασμό που να τους εκφράζει».
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «η προσπάθεια αυτή δεν αφορά τον καθένα μας χωριστά. Δεν είναι θέμα η καρέκλα κάθε φορά. Στις εθνικές εκλογές θα είμαστε και οι δύο υποψήφιοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης