Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκυλακάκης (Δράση) – Ο κ.Βενιζέλος αδυνατεί να πείσει και εκβιάζει

tags :
Σκυλακάκης (Δράση) – Ο κ.Βενιζέλος αδυνατεί να πείσει και εκβιάζει
Προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους μέσα από εκβιαστικά διλήμματα
Δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο πρόεδρος της Δράσης, Θ.Σκυλακάκης με αφορμή την απειλή του κ.Βενιζέλου να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση εάν η Ελιά καταποντιστεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές.
«Ο κ. Βενιζέλος, αδυνατώντας να πείσει τους ψηφοφόρους, προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους θέτοντας εκβιαστικά, ως δίλημμα την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Έτσι, έχουμε πλέον τρεις που αδυνατώντας να πείσουν επιχειρούν με ψευδοδιλήμματα να εκβιάσουν πολιτικά στις εκλογές αυτές:  Τον κ. Σαμαρά (Σαμαράς ή Χάος) , τον κ. Τσίπρα ( ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ ) και τον κ. Βενιζέλο  (Βενιζέλος υπεράνω όλων)» υπογραμμίζει ο κ.Σκυλακάκης.
«Ο ελληνικός λαός έχει όμως τη μοναδική ευκαιρία – επόμενη εκλογή που δεν θα έχει διακύβευμα την κυβέρνηση θα γίνει το 2019 - να στείλει ένα μήνυμα πλήρους αλλαγής του πολιτικού σκηνικού που είναι σήμερα απόλυτα αδιέξοδο. Η καταδικασμένη και υπερφοροληγμένη μεσαία τάξη, η παραγωγική Ελλάδα την οποία απομυζά σήμερα αμείλικτα το πελατειακό κράτος, θα ψηφίσει απελευθερωμένη από ψεύτικα διλήμματα.  Ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο κ.Σκυλακάκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης