Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εντυπωσιακή αναδίπλωση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο (MIG) – Παίρνει πίσω όλες τις αβάσιμες κατηγορίες

Εντυπωσιακή αναδίπλωση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο (MIG) – Παίρνει πίσω όλες τις αβάσιμες κατηγορίες
Πανηγυρική δικαίωση Βγενόπουλου για τα όσα αβάσιμα και αήθη του έχει προσάψει ο κυπριακός Τύπος
Εντυπωσιακή είναι η αναδίπλωση που πραγματοποίησε η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου, ο "Φιλελεύθερος", όσον αφορά στο πρόσωπο του προέδρου της Marfin Investment Group, Ανδρέα Βγενόπουλου, δημοσιεύοντας ένα έμμεσο κείμενο απολογίας για τα όσα αβάσιμα έχει προσάψει στον επικεφαλής της MIG.
Μετά από τη δικαστική δικαίωση του Αν. Βγενόπουλου κατά των όσων του έχει προσάψει η εφημερίδα και τα οποία αποδείχθηκαν όχι μόνο αβάσιμα αλλά και αήθη, ο "Φιλελεύθερος" προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
"Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, άρθρα που φιλοξενήθηκαν στον 'Φ' (όπως και σε όλα τα ενημερωτικά έντυπα της Κύπρου) περιείχαν διάφορα σχόλια, κρίσεις και χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, πάντα στο πλαίσιο της επικαιρότητας που διαμορφωνόταν.
Είναι γεγονός ότι μέχρι σήμερα από τα αποτελέσματα διαφόρων ερευνών δεν έχει στοιχειοθετηθεί κάποια σοβαρή κατηγορία κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Στο πλαίσιο αυτό, διαχωρίζουμε τη δημοσιογραφική μας θέση από άρθρα που φιλοξενήθηκαν στον 'Φ' και περιείχαν σχόλια που ενδεχομένως να δημιούργησαν δυσανάλογες αντυπώσεις για τον κ. Βγενόπουλο".
Είναι εμφανές ότι η εφημερίδα κάνει μια ιστορική στορφή 180 μοιρών, αναγνωρίζοντας το λάθος της να κρίνει, να κατακρίνει και να χαρακτηρίσει ένα πρόσωπο χωρίς μάλιστα να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια της.
Μπορεί να αναγνωρίζει το λάθος της και αυτό είναι προς τιμήν της, ωστόσο το πρόβλημα της λειτουργίας ορισμένων μέσων, που δεν διστάζουν να προσβάλουν και να σπιλώσουν μια προσωπικότητα ενός δημόσιου προσώπου είναι η μεγάλη πληγή της κυπριακής δημοσιογραφίας.
Δυστυχώς, όπως πολλάκις φορές  έχουμε αναφέρει,  οι Κύπριοι, μπροστά στο αδιέξοδο που αντιμετώπισαν λόγω της πολιτικής τους και των ιστορικών λαθών τους, προσπάθησαν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα για να φορτώσουν τα δικά τους λάθη και τις παραλείψεις.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, προσέφυγε σε αυτήν και δικαιώθηκε πανηγυρικά.
Καλό λοιπόν θα ήταν να αναθεωρηθούν κάποιες αήθεις πρακτικές και ύπουλες "στρατηγικές" του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου της Κύπρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης