Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Το Ερρίκος Ντυνάν δεν πρόκειται να κλείσει - Αρωγός στην προσπάθεια «επανεκκίνησης» του η Πολιτεία

Γεωργιάδης (υπ. Υγείας) - Το Ερρίκος Ντυνάν δεν πρόκειται να κλείσει - Αρωγός στην προσπάθεια «επανεκκίνησης» του η Πολιτεία
O υπουργός επισήμανε τη βούληση του πρωθυπουργού για την εξεύρεση λύσεων που διασφαλίζουν το μέλλον του νοσοκομείου
Αισιόδοξος σχετικά με την πορεία του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, εμφανίστηκε εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να κλείσει.
Ειδικότερα ο υπουργός τόνισε ότι αρωγός στην προσπάθεια για «επανεκκίνηση» του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», στέκεται και θα συνεχίσει να παραμένει η Πολιτεία, ενώ επισήμανε τη πολιτική βούληση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσεων που διασφαλίζουν το μέλλον του νοσοκομείου.
Όπως υποστήριξε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει υπάρξει μέτρο που να μπορούσε να κάνει ο υπουργός Υγείας που να μην το έχει κάνει για το Ερρίκος Ντυνάν, «και η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές τα έχω ξεπεράσει και αυτά τα όρια» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κ. Ι. «Ερρίκος Ντυνάν»,  καθηγητής κ. Γρηγόριος Κωσταράς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ υπογράμμισε τον εποικοδομητικό ρόλο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στη συντονισμένη προσπάθεια  στήριξης του Νοσοκομείου.
 «Εσείς καταφέρατε και κρατήσατε το Νοσοκομείο όρθιο», είπε απευθυνόμενος στους νοσηλευτές και γενικότερα στο προσωπικό του Κ.Ι.Ε.Ν, ο αναπληρωτής  Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.  και Αντιπρόεδρος του Κ.Ι.Ε.Ν., καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης  ενώ ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης τόνισε με έμφαση ότι η στήριξη των εργαζομένων υπήρξε πολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλλει τους τελευταίους μήνες η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ανάκαμψή του. «Το δρόμο τον ανοίξαμε όλοι μαζί», ανέφερε , μεταφέροντας ουσιαστικά το αίσθημα του συνόλου των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης