Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Θ. Πάγκαλος παραδέχεται ευθαρσώς ότι το ΠΑΣΟΚ μοίραζε λεφτά στους δημοσκόπους! «Φτύνουν εκεί που έτρωγαν»

Ο Θ. Πάγκαλος παραδέχεται ευθαρσώς ότι το ΠΑΣΟΚ μοίραζε λεφτά στους δημοσκόπους! «Φτύνουν εκεί που έτρωγαν»
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μισούσαν το χέρι που τους τάιζε, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
Δεν έχει τέλος το θράσος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου, καθώς παραδέχεται ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε για χρόνια τους δημοσκόπους, ενώ παράλληλα του καταγγέλλει για αχαριστία!
Ο Θ. Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων σε δηλώσεις του στον σταθμό Βήμα FM, εξαιτίας των ανακριβειών που υπήρξαν στα exit polls στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάνοντας λόγο για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που τρώγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε».
Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής έκανε λόγο για συντριβή, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε λιγότερες ψήφους απ' ό,τι είχε λάβει το κόμμα στις εκλογές του 2012, «παίρνει δηλαδή μια στις δυο ψήφους που είχε πάρει στην τελευταία αναμέτρηση».
Όσον αφορά την περιφέρεια Αττικής και την κ. Δούρου επισήμανε πάλι ότι έλαβε λιγότερες ψήφους σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του 2012, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κέρδισε; Όχι. Συνετρίβησαν. Τι σημασία έχει αν είναι πρώτη;»
Ερωτηθείς για τον β' γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 25 Μαΐου, τόνισε ότι η πραγματικότητα του νέου γύρου είναι τελείως διαφορετική, μετά την «πολύ λογική» δήλωση - στήριξη της Ν.Δ. σε Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό και όχι στο κόμμα «που θέλει την ανατροπή της κυβέρνησης».
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος ρωτήθηκε σχετικά και με τις δηλώσεις που είχε κάνει για την κ. Δούρου και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, χαρακτηρίζοντας μικροαστικό καθωσπρεπισμό τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και ότι «ίσως κακώς» έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κ. Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη», για να προσθέσει ότι το πρόβλημα ήταν αν ο ίδιος είπε κάτι «για το μπικίνι» και όχι αν «κτηνωδώς και θρασύτατα» η κ. Δούρου παραβίασε τον νόμο για τις αφισοκολλήσεις.
Επανέλαβε μαλιστα, πως δεν έχει ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η εφημερίδα «Αυγή» τον χαρακτηρίζει «παχύδερμο», «κτήνος» ή «σαλιάρη» και τόνισε πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης