Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μώραλης – Με συκοφαντίες πολώνει και διχάζει ο Μιχαλολιάκος – Οι πολίτες αποδοκίμασαν την παλαιοκομματική αντίληψή του

Γ. Μώραλης – Με συκοφαντίες πολώνει και διχάζει ο Μιχαλολιάκος – Οι πολίτες αποδοκίμασαν την παλαιοκομματική αντίληψή του
Αστυνομία και κρατικοί φορείς διέψευσαν κατηγορηματικά τις κατηγορίες του, σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά
Για κατηγορηματική διάψευση από αστυνομία, κρατικούς φορείς, αλλά και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, σχετικά με τις κατηγορίες του Β. Μιχαλολιάκου για όσα έγιναν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, έκανε λόγο ο έτερος υποψήφιος για τον δήμο του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον σταθμό ΑΝΤ1, οι πολίτες αποδοκίμασαν με την ψήφο τους την παλαιοκομματική αντίληψη του κ. Μιχαλολιάκου και πρόσθεσε ότι «επανέφερε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει, να πολώνει και να διχάζει με συκοφαντίες».
«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πίσω τους και δίπλα τους μέτριους για να αναδεικνύουν τη δική τους προσωπικότητα. Εγώ θέλω δίπλα μου δυνατούς ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης, αναφερόμενος στα όσα υπονοεί ο κ. Μιχαλολιάκος, ότι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είναι ο Β. Μαρινάκης.
Πρόσθεσε δε, ότι οκ. Μιχαλολιάκος νομίζει ότι με το να τον μειώνει αποκομίζει οφέλη, «αλλά δεν του βγήκε στον πρώτο γύρο», ενώ τον κατηγόρησε ότι τις τελευταίες ημέρες περιορίζεται στο να του επιτίθεται, αποφεύγοντας να μιλήσει για το τι έκανε και τι θα κάνει στον Πειραιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης