Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Την αποφυλάκιση του Λ. Λαυρεντιάδη λόγω παρέλευσης του 18μηνου, προτείνει ο Εισαγγελέας - To Σεπτέμβριο η δίκη για την Proton Bank

Την αποφυλάκιση του Λ. Λαυρεντιάδη λόγω παρέλευσης του 18μηνου, προτείνει ο Εισαγγελέας - To Σεπτέμβριο η δίκη για την Proton Bank
Εντούτοις, θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, λόγω έτερης υπόθεσης
Την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προσωρινής κράτησης, προτείνει ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Ειδικότερα, ο Λ. Λαυρεντιάδης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αναμένεται να αποφυλακιστεί για την υπόθεση της Proton Bank, κατόπιν προτάσεως του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Η πρόταση του Εισαγγελέα εδράζεται στην παρέλευση του 18μηνου της προσωρινής κράτησης. Παράλληλα, ο Εισαγγελέας προτείνει αυστηρά περιοριστικά μέτρα, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση διαμονής εκτός Αττικής, απαγόρευση επιβίβασης σε πλωτό ή εναέριο μέσο, υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα.
Ωστόσο, ο επιχειρηματίας εξαιτίας έτερης υπόθεσης, για την οποία έχει κριθεί προφυλακιστέος, θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.
Αποφυλάκιση μετά την παρέλευση του 18μηνου προτείνει ο Εισαγγελέας και για τους 4 έτερους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Proton Bank.
Η σχετική δίκη αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης