Διεθνή

Ο Ιμπραχίμ Μεχλέμπ ορκίστηκε πρωθυπουργός στην Αίγυπτο – Υποσχέθηκε καλύτερα συντονισμένη διοίκηση

Ο Ιμπραχίμ Μεχλέμπ ορκίστηκε πρωθυπουργός στην Αίγυπτο – Υποσχέθηκε καλύτερα συντονισμένη διοίκηση
«Δεν υπάρχει χρόνος για επανάπαυση», σημείωσε ο πρωθυπουργός Μεχλέμπ
Ορκίστηκε σήμερα νέος πρωθυπουργός της Αιγύπτου ο Ιμπραχίμ Μεχλέμπ, υποσχόμενος καλύτερα συντονισμένη, ενεργητική και εστιασμένη διοίκηση.
Ο Μεχλέμπ, μαζί με τους υπουργούς της κυβέρνησης, ορκίστηκε ενώπιον του προέδρου της χώρας Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, του πρώην αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων που κατήγαγε σαρωτική νίκη στις εκλογές του Μαΐου.
«Δεν υπάρχει χρόνος για επανάπαυση», σημείωσε ο πρωθυπουργός Μεχλέμπ σε δηλώσεις του στην κρατική εφημερίδα «Al-Masry Al-Youm», προσθέτοντας ότι «θα ξεκινήσουμε τη δουλειά μας αμέσως, καθώς υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα και νέα τεχνική δουλειάς ώστε οι υπουργοί να συνεργάζονται και όχι να δουλεύουν σαν να βρίσκονται σε απομονωμένα νησιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις για την αιγυπτιακή οικονομία κάνουν λόγο για ανάπτυξη 3,2% για το οικονομικό έτος που ξεκινά την 1η Ιουλίου, πολύ κάτω από τα απαιτούμενα επίπεδα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο πληθυσμό που αριθμεί τα 86 εκατομμύρια, αλλά και για να περιορίσει τη διεύρυνση της φτώχειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης