Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forgendo: «Ουδέν σχόλιο» για ΟΤΕ και Forthnet

tags :
Forgendo: «Ουδέν σχόλιο» για ΟΤΕ και Forthnet
H Forgendo δεν έχει να προσθέσει κάτι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Forthnet και ο ΟΤΕ
«Ουδέν σχόλιο» από τη Forgendo για τα δημοσιεύματα πως ο ΟΤΕ βολιδοσκοπεί τη Forthnet.
Eιδικότερα, η Forgendo ενημέρωσε τη Forthnet ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Forthnet και ο ΟΤΕ.
Η Forgendo Limited δεν επιθυμεί να σχολιάσει δημοσίευμα για τον ΟΤΕ και δεν έχει να προσθέσει κάτι στις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Οργανισμός και η Forthnet για το ίδιο ζήτημα, αναφέρει η Forthnet.

Η ανακοίνωση της Forthnet
Η Forthnet γνωστοποιεί, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε σήμερα από την εκ των βασικών μετόχων της, Forgendo Limited ότι η τελευταία δεν επιθυμεί να σχολιάσει το ως άνω δημοσίευμα ως ζήτημα αρχής και δεδομένου ότι δεν υπέχει σχετική νομική υποχρέωση.
Επίσης, η Forgendo ενημέρωσε τη Forthnet ότι δεν έχει να προσθέσει έτερον τι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Forthnet και ο ΟΤΕ σχετικά με ίδιο δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε συναλλαγή αφορώσα στο ενεργητικό της Forthnet υπάγεται στα αρμόδια όργανά της".

Τι ανέφερε χθες 25/6 το www.bankingnews.gr

Διαψεύδει τις φήμες περί διαπραγματεύσεων με τον ΟΤΕ η Forthnet - Κανένα σχόλιο για την Emirates International Telecommunications
Διαψεύδει η Forthnet τα δημοσιεύματα ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΤΕ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση η Forthnet θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ως προς το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αφορά στην Emirates International Telecommunications αμέσως μόλις ενημερωθεί σχετικώς.
Σύμφωνα με διαρροές της Τρίτης 24/6, ο ΟΤΕ βολιδοσκοπεί την πλατφόρμα Nova TV από τη Forthnet, ώστε να είναι ο απόλυτος «παίκτης» στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης