Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αλ. Τουρκολιάς (CEO ETE) προς Εθνική Ασφαλιστική: «Γεννήστε ασφάλειες!» - Ζήτησε δυναμική έξοδο στην αγορά

Αλ. Τουρκολιάς (CEO ETE) προς Εθνική Ασφαλιστική: «Γεννήστε ασφάλειες!» - Ζήτησε δυναμική έξοδο στην αγορά
«Έχετε τα όπλα για να πλησιάσετε τον πελάτη και να δημιουργήσετε μία νέα προσέγγιση στις ασφαλίσεις»
Την ανάγκη για δυναμική έξοδο των στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής στην αγορά, σεβόμενοι το brand name της εταιρείας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Αλέξανδρος Τουρκολιάς, μιλώντας σε συνέδριο της ασφαλιστικής εταιρείας.
«Γεννήστε ασφάλειες με ορθή πρακτική» ήταν το μήνυμα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής, για να τονίσει στη συνέχεια τη μεγάλη εμπιστοσύνη του βασικού μετόχου στη διοίκηση της εταιρείας, μία διοίκηση η οποία γνωρίζει «που πατάει».
«Έχετε τα όπλα για να πλησιάσετε τον πελάτη και να δημιουργήσετε μία νέα προσέγγιση στις ασφαλίσεις», ανέφερε επίσης.

Δημήτρης Δημόπουλος: Εξαιρετικά ενισχυμένη, μέσα από μια επώδυνη διαδικασία προσαρμογής, η Εθνική Ασφαλιστική
Εξαιρετικά ενισχυμένη μέσα από μια επώδυνη διαδικασία προσαρμογής εμφανίζεται η Εθνική Ασφαλιστική, με αρωγό το βασικό της μέτοχο την Εθνική Τράπεζα, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Δημόπουλος.
Ταυτόχρονα κάλεσε το παραγωγικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής να συμβάλλει δυναμικά από την πλευρά του στη διαδικασία που συντελείται και στόχο έχει την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.

Σπύρος Μαυρόγαλος: Σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες
Στην υψηλή κερδοφορία, στον υψηλό δείκτη φερεγγυότητας της εταιρείας, στη σημαντική αύξηση του μεριδίου της αγοράς στον κλάδο ζωής και την αύξηση στις γενικές ασφάλειες το πρώτο τρίμηνο του 2014, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του παραγωγικού δικτύου αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σπύρος Μαυρόγαλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Ιδιαίτερη σημασία απέδωσε ο κ. Μαυρόγαλος στη σχέση εμπιστοσύνης που η εταιρεία χτίζει με το δίκτυό της και με τους πελάτες της, μία σχέση που οικοδομείται σε στέρεα θεμέλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης