Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forthnet - Έναρξη συγχώνευσης Multichoice - Forthnet Συνδρομητικής Τηλεόρασης

tags :
Forthnet - Έναρξη συγχώνευσης Multichoice - Forthnet Συνδρομητικής Τηλεόρασης
H προτεινόμενη Συγχώνευση θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους
Την έναρξη της διαδικασίας για συγχώνευση με απορρόφηση της ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΙΣ (MULTICHOICE - MCH) από την FORTHNET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (FMH), με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30.06.2014, ενέκριναν τα Δ.Σ. των δύο θυγατρικών εταιρειών της Forthnet A.E. όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Τα Δ.Σ. όρισαν επίσης την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών-λογιστών «Deloitte Business Solutions Χατζηπαύλου Σοφιανός και Καμπάνης Α.Ε. Συμβούλων Επιχιερήσεων» ως κοινού ορκωτού ελεγκτή προκειμένου να προβεί στη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων (ενεργητικό και παθητικό) της MCH κατά την ανωτέρω ημερομηνία και συντάξει σχετική έκθεση προς τη γενική συνέλευση των μετόχων των συγχωνευομένων εταιρειών.
Με την προτεινόμενη Συγχώνευση συνεχίζονται οι ενέργειες για τον εξορθολογισμό και τη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων συνδρομητικής τηλεόρασης, τη μείωση του λειτουργικού κόστους, και την απλοποίηση της εταιρικής δομής.
Τέλος, εκτιμάται ότι η προτεινόμενη Συγχώνευση θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους υπό την προϋπόθεση της λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων από τα αρμόδιες αρχές και εταιρικά όργανα. Σημειώνεται δε ότι η Συγχώνευση έχει προ-εγκριθεί από τις δανείστριες τράπεζες του ομίλου, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης