Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Νέο επενδυτικό πρόγραμμα «Capital Invest»

tags :
Interamerican: Νέο επενδυτικό πρόγραμμα  «Capital Invest»
Νέους επενδυτικούς ορίζοντες ανοίγει η ΙNTERAMERICAN δημιουργώντας σήμερα το Capital INVEST, ένα σύγχρονο unit linked πρόγραμμα, συνδεδεμένο με επενδύσεις, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Το Capital INVEST έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, καθώς συμμετέχουν σ’ αυτό μερικοί από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς οίκουςόπως η BlackRock, JPMorgan Asset Management, Pictet, Pioneer Investments και η Alpha Trust. Παράλληλα, εφαρμόζει και ακολουθεί βασικές αρχές των επενδύσεων, αυτοματοποιώντας πολλές κρίσιμες διαδικασίες και κάνοντας πραγματικά εύκολη υπόθεση τη σωστή και αποδοτική διαχείριση των χρημάτων σας.
Με ελάχιστο ποσό επένδυσης μόλις €2.000, το Capital INVEST ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πιο έμπειρων επενδυτών. Λειτουργεί ως επενδυτικό προϊόν εφάπαξ καταβολής χρημάτων και δίνει τη δυνατότητα για επίτευξη υψηλότερων αποδόσεων από αυτές που προσφέρουν οι υπάρχουσες απλές κλασικές επενδυτικές λύσεις, όπως για παράδειγμα μία προθεσμιακή κατάθεση. Παράλληλα, μπορείτε να αλλάζετε την επενδυτική σας επιλογή ανά πάσα στιγμή και να ενημερώνεστε καθημερινά για την πορεία του χαρτοφυλακίου σας online, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας my interamerican, στο Interamerican.gr
Το Capital INVEST αποτελεί σήμερα ένα μοναδικό “εργαλείο” και ένα αποτελεσματικό μέσο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον κάθε επενδυτή να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης