Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κορκίδης (ΕΣΕΕ) – Μόνη επιλογή η παραίτηση μου, αφού η ΝΔ δεν υποστηρίζει τους μικρομεσαίους

Κορκίδης (ΕΣΕΕ) – Μόνη επιλογή η παραίτηση μου, αφού η ΝΔ δεν υποστηρίζει τους μικρομεσαίους
Το ΔΝΤ ρυθμίζει πλέον την αγορά
Στην απόφαση του να παραιτηθεί από τη ΝΔ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
«Αφού το ΔΝΤ ρυθμίζει πλέον την αγορά, δεν υπάρχει κανένα νόημα πλέον στην παραμονή του στη ΝΔ. Αφού η Νέα Δημοκρατία δεν υποστηρίζει τα δικαιώματα των μικρομεσαίων, η μόνη μου επιλογή ήταν η παραίτησή μου, αυτό είχα πει στον εαυτό μου» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κορκίδης.
Ο κ.Κορκίδης υποστήριξε ότι η ΕΣΕΕ είχε συμφωνήσει με το υπουργείο Ανάπτυξης ότι η διεύρυνση της λειτουργίας των καταστημάτων όλες τις Κυριακές θα αφορούσε τρεις τουριστικές περιοχές (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Χαλκιδική).
«Και ξαφνικά έρχεται στις 14 Μαΐου το ΔΝΤ και μας διατάσσει οι 3 περιοχές να γίνουν 13» ανέφερε ο κ. Κορκίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ΕΣΕΕ δεν είναι αντίθετοι στις μεταρρυθμίσεις αφού όπως επισήμανε «εμείς ζητήσαμε την επέκταση του ωραρίου σε τουριστικές περιοχές της καθημερινές και προτείναμε η λειτουργία τις Κυριακές να αφορά την τουριστική περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο».
Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ στόχος αυτών των κινήσεων είναι η συγκέντρωση του εμπορίου σε λίγα χέρια.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης