Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συνεργασία Forthnet - Nova με την Anytime για την παροχή προνομίων στους πελάτες τους

Συνεργασία Forthnet - Nova με την Anytime για την παροχή προνομίων στους πελάτες τους
Kερδίζουν Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN για έναν ολόκληρο χρόνο
Μία ενδιαφέρουσα εμπορική συνεργασία με κοινό όφελος για τους πελάτες τους ξεκίνησαν η Forthnet & Nova με την Anytime της INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές Forthnet & Nova, με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime, κερδίζουν Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN για έναν ολόκληρο χρόνο.
H κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, που θα ισχύει και για τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του, εξασφαλίζει σε 24ωρη βάση υγειονομική μεταφορά στο κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα σε όλη την Ελλάδα με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο αν χρειαστεί, ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άλλες σημαντικές παροχές.
Όσον αφορά στη διαδικασία, κάθε συνδρομητής Forthnet & Nova ως μέλος του προγράμματος επιβράβευσης «Προνόμια» μπορεί να αποκτήσει έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο ασφαλίζοντας το όχημά του στην Anytime θα κερδίζει την προσφορά. Μετά την αγορά και πληρωμή του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου στην Anytime, ο πελάτης θα ειδοποιείται για την έναρξη της κάλυψης Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας με ενημερωτικό sms.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης