Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίσκεψη στον τραυματισμένο τουρίστα πραγματοποίησαν οι υπουργοί Υγείας και Τουρισμού

Επίσκεψη στον τραυματισμένο τουρίστα πραγματοποίησαν οι υπουργοί Υγείας και Τουρισμού
Ο Αυστραλός τουρίστας τραυματίστηκε από δύο θραύσματα σφαίρας κατά τη διάρκεια της σύλληψης του τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη
Επίσκεψη σον 19χρονο Αυστραλό τουρίστα που τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της σύλληψης του τρομοκράτη Μαζιώτη από τους αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» οι υπουργοί, Υγείας Μάκης Βορίδης και Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε αφαιρέθηκαν δύο θραύσματα από σφαίρα τα οποία βρίσκονταν στο κάτω μέρος του ποδιού του, στο ύψος του αστραγάλου. Δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
«Θα μείνει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί για καθαρά προληπτικούς λόγους και, όπως μας ενημέρωσαν, αύριο θα συνεχίσει για τον τουριστικό του προορισμό ο οποίος είναι η Μύκονος. Του ευχηθήκαμε ταχεία ανάρρωση. Παρείχαμε όσα έπρεπε να παρασχεθούν. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το περιστατικό θα είναι ένα ατυχές, άσχημο περιστατικό το οποίο του συνέβη αλλά θα το ξεχάσει με καλές εντυπώσεις τις οποίες θα έχει από τον τόπο μας το επόμενο χρονικό διάστημα» είπε ο κ. Βορίδης.
Σε ό,τι αφορά τον αστυνομικό ο κ. Βορίδης διαβεβαίωσε ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο από το διαμπερές τραύμα στο πόδι.
Απ' την πλευρά της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι για τον 19χρονο Αυστραλό ότι «φαίνεται καλά στη υγεία του και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Εμείς είμαστε κοντά του για οτιδήποτε χρειαστεί. Έχει την αμέριστη στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας. Είμαστε, επίσης, σε επαφή με την πρεσβεία της Αυστραλίας και την ενημερώνουμε για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης