Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Εκπαιδευτικά προγράμματα για την αναβάθμιση του δικτύου συνεργατών

Εθνική Ασφαλιστική: Εκπαιδευτικά προγράμματα για την αναβάθμιση του δικτύου συνεργατών
Εκπαιδευτής ήταν ο Ανώτερος Διαπιστευμένος Εισηγητής της LIMRA International Μανώλης Κυριάκου
Κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την αναβάθμιση του δικτύου συνεργατών, ολοκλήρωσε η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International.
Μέσω των προγραμμάτων αυτών, που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη λειτουργία του δικτύου συνεργατών και η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από το Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, το οποίο περιλάμβανε πλήθος επιμέρους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Management Skills Seminar (MSS), Financial Management Development Program (FMDP), Field Management Seminar (FMS), Profitable Management Workshop (PMW), συναποτελούν πακέτο Προγραμμάτων του εκπαιδευτικού οργανισμού, συνολικής διάρκειας 25 ημερών, στο οποίο συμμετείχαν 60 Agency και Unit Managers και το οποίο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του, οδήγησε στην απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: CIAΜ (Chartered Insurance Agency Manager).
Εκπαιδευτής σε όλα τα παραπάνω προγράμματα ήταν ο Ανώτερος Διαπιστευμένος Εισηγητής της LIMRA International Μανώλης Κυριάκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης