Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σε θετική τροχιά ανάπτυξης η Ergo Τουρκίας το α' τρίμηνο του 2014

Σε θετική τροχιά ανάπτυξης η Ergo Τουρκίας το α' τρίμηνο του 2014
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η εταιρία παρουσίασε θετικά αποτελέσματα, ξεπερνώντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες που την ταλαιπώρησαν στο παρελθόν
Σε θετική τροχιά έχει μπει πια η ERGO Τουρκίας σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που παρουσίασε το προηγούμενο έτος, αλλά και το πρώτο τρίμηνο του 2014.
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η εταιρία παρουσίασε θετικά αποτελέσματα, ξεπερνώντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες που την ταλαιπώρησαν στο παρελθόν και έτσι για πρώτη φορά το 2014 μετά από πολλά χρόνια προβλέπεται να επιστρέψει στην κερδοφορία.
Η θετική εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα εκτεταμένων και σκληρών μέτρων αναδιοργάνωσης, τα οποία έφεραν πολύ γρήγορα τα πρώτα τους αποτελέσματα καθώς ήδη από το τέλος του 2012 ο δείκτης NetCombinedRatio βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ το 2013 ενισχύθηκαν τόσο το αποτέλεσμα χρήσης, όσο και τα τεχνικά αποθέματα.
Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO της ERGO Τουρκίας και Ελλάδος, σχολιάζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, δήλωσε: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δημιουργικά και παραγωγικά για την ERGO Τουρκίας οπότε και πραγματοποιήθηκαν πολλά και κρίσιμα βήματα τα οποία θα σηματοδοτήσουν και την αναπτυξιακή της πορεία στο μέλλον. Πετύχαμε να θέσουμε γερές βάσεις για την αειφόρο ανάπτυξή της, καθώς υλοποιήσαμε και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε πολλές και σημαντικές αλλαγές στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, αλλαγές πολύ καθοριστικές για το μέλλον της.
Με συντονισμένες τις ενέργειες των πωλήσεων και του marketing για τη χρονιά που ήδη διανύουμε, έχουμε θέσει ως κύρια προτεραιότητά μας την ενίσχυση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τόσο στους ασφαλισμένους μας όσο και στο δίκτυο των πωλήσεών μας. Απώτερος στόχος μας η κερδοφόρα ανάπτυξή μας και η εδραίωσή μας ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην ασφαλιστική αγορά της Τουρκίας.»
HERGO Τουρκίας, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν και ειπώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο εκπροσώπων του Ομίλου για το 2014, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επιτυχούς αναδιοργάνωσης, για το οποίο η διοίκηση του Ομίλου είναι απόλυτα ικανοποιημένη και υπερήφανη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης