Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Το... επενδυτικό ατόπημα της Nomura! Έδωσε σύσταση buy για τη μετοχή της Banco Espirito Santo!

Το... επενδυτικό ατόπημα της Nomura! Έδωσε σύσταση buy για τη μετοχή της Banco Espirito Santo!
Η μετοχή της πορτογαλικής τράπεζας έκλεισε σήμερα με απώλειες -42%, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε υποχωρήσει στο -51%
Το... επενδυτικό ατόπημα της Nomura! Η ιαπωνική τράπεζα, σε σημερινή έκθεσή της, δεν δίστασε να συστήσει στους επενδυτές να αγοράσουν τη μετοχή της Banco Espirito Santo!
H Nomura συστήνει buy για τη μετοχή της πορτογαλικής τράπεζας που έχει κλονίσει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της Πορτογαλίας.
Η μετοχή της Banco Espirito Santo έκλεισε σήμερα στο -42%, στα 0,20 ευρώ, ενώ έφτασε ενδοσυνεδριακά να υποχωρεί έως και πάνω από -50%, στα 0,17 ευρώ, μετά τις ζημιές ρεκόρ ύψους 3,49 δισ. ευρώ που εμφάνισε στο δεύτερο τρίμηνο του 2014.
Η Nomura όμως δίνει τιμή στόχο για τη μετοχή στα 1,10 ευρώ!
Eρωτηθέντες οι αναλυτές της Nomura για ποιο λόγο διατηρούν τη σύσταση buy για τη μετοχή της Banco Espirito Santo, απάντησαν πως αναμένουν διεξοδικές πληροφορίες για το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης, προτού προχωρήσουν σε τυχόν μεταβολή της σύστασης.
Όπως ανέφερε ήδη από χθες Τετάρτη το www.bankingnews.gr, η πορτογαλική τράπεζα ανακοίνωσε ότι λόγω των ζημιών ρεκόρ που κατέγραψε, πλέον τα κεφαλαιακά της αποθέματα υποχώρησαν κάτω από το κατώταρο όριο που έχει θέσει η κεντρική τράπεζα της χώρας.
Aν και η Banco Espírito Santo δεν ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι αναλυτές θεωρούν πως μια τέτοια κίνηση είναι αναπόφευκτη...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης