Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: «Εθνική Σύνταξη» - «Εθνική & Παιδί», δύο νέα ευέλικτα προγράμματα

Εθνική Ασφαλιστική: «Εθνική Σύνταξη» - «Εθνική & Παιδί», δύο νέα ευέλικτα προγράμματα
Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα «Εθνική Σύνταξη», διαμορφώνει ένα ισχυρό πλαίσιο διασφαλίσεων, συμπληρωματικό των κοινωνικών παροχών
Με δύο νέα προγράμματα η Εθνική Ασφαλιστική έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνοντας γι’ αυτούς τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και κόστους.
«Εθνική Σύνταξη» και «Εθνική & Παιδί».
Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα «Εθνική Σύνταξη», διαμορφώνει ένα ισχυρό πλαίσιο διασφαλίσεων, συμπληρωματικό των κοινωνικών παροχών, απαντώντας σε μία πολύ ουσιαστική αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον τους.
Η «Εθνική Σύνταξη», αποτελεί εργαλείο σχεδιασμού προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές δυνατότητες και στις μελλοντικές ανάγκες των ασφαλισμένων.
Το νέο πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί», προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από σήμερα για τα παιδιά τους ένα εφ’ άπαξ ποσό ή το μηνιαίο εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μελλοντικών σχεδιασμών (σπουδές, επαγγελματική αποκατάσταση κ.λπ.). Ακόμη και με μικρά ποσά ασφαλίστρων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα εγγυημένο μηνιαίο εισόδημα ή ένα εγγυημένο εφ’ άπαξ ποσό .
Σε μια περίοδο που οι προτεραιότητες μεταβάλλονται, η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της με προσιτό κόστος ασφάλισης και παροχές που διασφαλίζονται από την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης