Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τη συνδρομή της Ρωσίας μετά τα λουκέτα στα τουριστικά γραφεία ζητά ο ΕΟΤ

Τη συνδρομή της Ρωσίας μετά τα λουκέτα στα τουριστικά γραφεία ζητά ο ΕΟΤ
Με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν καθώς και τη διευκόλυνση των Ρώσων επισκεπτών που βρίσκονται στην Ελλάδα
Το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις που αφορούν την αναστολή λειτουργίας ρωσικών τουριστικών γραφείων, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, καθώς και τη διευκόλυνση των Ρώσων επισκεπτών που βρίσκονται στην Ελλάδα, τονίζεται σε ανακοίνωση.
Μετά και τη νέα πτώχευση ρωσικού tour operator, υπάρχει στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, τους τουριστικούς φορείς και με τις αρμόδιες τουριστικές αρχές της Ρωσίας, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν καθώς και τη διευκόλυνση των Ρώσων επισκεπτών που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς απέστειλε επιστολή στον επικεφαλής του οργανισμού Rostourism κ. Σαβόνοφ, ζητώντας τη συνδρομή της ρωσικής πλευράς, προκείμενου να εξασφαλιστεί ο επαναπατρισμός των Ρώσων τουριστών και να διευθετηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης