Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Στη Σεβίλλη το ταξίδι επιβράβευσης για τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους!

Εθνική Ασφαλιστική: Στη Σεβίλλη το ταξίδι επιβράβευσης για τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους!
Για να βρεθούν μαζί με την «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ
Το φετινό ταξίδι επιβράβευσης του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου (Agency) της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν θα μπορούσε να έχει άλλον προορισμό παρά μόνο την Σεβίλλη!
Η πρωταθλήτρια του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα επέλεξε να ταξιδέψει την κορυφαία ομάδα των ασφαλιστικών της συμβούλων στην πανέμορφη Ανδαλουσία, για να βρεθούν μαζί με την «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, κατά την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2014.
Στο διάστημα από 28 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου, τα εξήντα έξι μέλη της ομάδας μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εικόνες και εμπειρίες.
Γρανάδα, Σεβίλλη, Κόρδοβα…. Παραμυθένια αραβικά παλάτια, μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδομήματα, γραφικά στενά, υπέροχα Πάτιος, «άρωμα» φλαμένκο …. Αναμφίβολα μια εντυπωσιακή ανάπαυλα για όλους όσοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.
Κορυφαία στιγμή του ταξιδιού; Ποια άλλη από την παρακολούθηση του εναρκτήριου παιχνιδιού του «Μουντομπάσκετ» της Εθνικής μας Ομάδας με τη Σενεγάλη! Στο Palacio Municipal de Deportes de San Pablo, η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής έδωσε τη δυναμική της υποστήριξη στην Εθνική μας.
Η Εθνική Ασφαλιστική συγχαίρει για άλλη μια φορά τους ασφαλιστικούς συμβούλους που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τα αποτελέσματά τους και καλεί το Παραγωγικό της Δίκτυο να συνεχίσει με ομαδικό πνεύμα, ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, να συμβάλλει στην ανάπτυξη των εργασιών της Εταιρίας και να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πελάτη.
Για το 2014, η Εθνική Ασφαλιστική τοποθετεί υψηλότερα τον πήχη με στόχο νέας παραγωγής τα 30 εκατ. ευρώ και ένα μοναδικό ταξίδι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης