Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΕΣΕΕ: Ενεργοποιείται από αύριο ο θεσμός του «Δικηγόρου του Εμπόρου»

tags :
ΕΣΕΕ: Ενεργοποιείται από αύριο ο θεσμός του «Δικηγόρου του Εμπόρου»
Νομική στήριξη σε εμπόρους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες
Το θεσμό του «Δικηγόρου του Εμπόρου» ενεργοποιεί από αύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
Στο πλαίσιο η νομική υπηρεσία της Συνομοσποδνίας θα προσφέρει κατευθυντήριες οδηγίες προς τους εμπόρους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
Συγκεκριμένα, η νομική υπηρεσία θα δέχεται κάθε Πέμπτη από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. τους συναδέλφους εμπόρους στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα – Αθήνα)
Κάθε Τρίτη, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα λειτουργεί διαδικτυακή σύνδεση μέσω skype, για τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, στη διεύθυνση αναζήτησης «Νομική Υπηρεσία ΕΣΕΕ» (στα ελληνικά).
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση diki@esee.gr.
Το νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης