Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΕΣΕΕ: Ζητά γενικευμένη εφαρμογή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

ΕΣΕΕ: Ζητά γενικευμένη εφαρμογή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
Ο εμπορικός κόσμος της χώρας επικροτεί και στηρίζει το πρόγραμμα, σημειώνεται
Την ανάγκη επέκτασης και γενικευμένης εφαρμογής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος που θα ξεκινήσει πιλοτικά σε 13 δήμους.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ο εμπορικός κόσμος της χώρας στέκεται δίπλα σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το οποίο έχει στόχο να ανακουφίσει χιλιάδες συμπολιτών μας που έχουν πληγεί βαρύτατα από την κρίση και βρίσκονται στα όρια –αν δεν τα έχουν ξεπεράσει- του κοινωνικού αποκλεισμού»..
Ο εμπορικός κόσμος της χώρας, τονίζεται, ο οποίος έχει ήδη οργανώσει αντίστοιχες δράσεις με την Εκκλησία και τους Δήμους, το επικροτεί, το υποστηρίζει και το υιοθετεί σε όλη του την έκταση.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΕΕ καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους όλης της χώρας να ενημερώσουν για το πρόγραμμα τα μέλη και τις οικογένειές τους στις τοπικές τους κοινωνίες και να βοηθήσουν τους δήμους στους οποίους ανήκουν, στη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων και στην ηλεκτρονική υποβολή των σχετικών αιτήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης