Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Αδ. Γεωργιάδη εναντίον Γ. Αγγελοπούλου - «Όταν έχεις τα λεφτάκια σου στο εξωτερικό βεβαίως και δεν φοβάσαι τον Τσίπρα!»

Σφοδρή επίθεση Αδ. Γεωργιάδη εναντίον Γ. Αγγελοπούλου - «Όταν έχεις τα λεφτάκια σου στο εξωτερικό βεβαίως και δεν φοβάσαι τον Τσίπρα!»
Να φέρει όλα της τα λεφτά σε ελληνική τράπεζα και να ψηφίσει Τσίπρα
Αιχμηρή κριτική στην Γιάννα Αγγελοπούλου, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, σχολιάζοντας ξανά τις δηλώσεις της ότι δεν φοβάται ενδεχόμενη εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε για μια ακόμη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα μιλώντας χθες στο Action24, ο κ. Γεωργιάδης γιατί τα έβαλε με την Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί δεν μπορεί να δηλώνει αντισυστημική και γιατί ένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να κάνει κριτική στο σύστημα απάντησε τα εξής:
«Αυτό είναι άνω ποταμών. Είπε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της ότι δεν φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα. Εάν θέλει να το ξαναπεί η κυρία Αγγελοπούλου να πουλήσει όλη της την περιουσία στο εξωτερικό, να φέρει όλα της τα λεφτά σε ελληνική τράπεζα, ώστε άμα κλείσουν οι τράπεζες που θα έρθει ο Τσίπρας, να χάσει και τα δικά της τα λεφτά και να γίνει φτωχή την άλλη μέρα, όπως θα γίνουν πολλοί Ελληνες αν κερδίσει ο Τσίπρας που θέλει αυτή και αφού θα ρισκάρει τα δικά της λεφτά εδώ μαζί με τους υπολοίπους Ελληνες, να ψηφίσει και Τσίπρα, να γραφτεί και σε μια κόβα και να κάνει ότι άλλο θέλει».
«Αλλά όταν έχεις κυρία μου τα λεφτάκια σου στο Λονδίνο και στην Ελβετία, βεβαίως δεν φοβάσαι τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί αν καταστρέψει εμένα ο Αλέξης Τσίπρας, εσύ θα το βλέπεις από την τηλεόρας» τόνισε και πρόσθεσε
«Και δεύτερο παράδειγμα. Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ είναι η αιτία όλου του μπάχαλου στα πανεπιστήμια εδώ και 40 χρόνια. Πάρε κυρία μου το παιδί σου, αφού σου αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και φέρτο να σπουδάσει στο Μετσόβιο ή στο ΕΚΠΑ να έχει όλη ημέρα τις καταλήψεις και τις μολότοφ και να σου αρέσει ο Αλέξης Τσίπρας. Οχι να σου αρέσει ο Αλέξης Τσίπρας από το Harvard. Από εκεί δεν μπορεί να σου αρέσει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι υποκρισία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης