Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Δεν με εκφράζουν θέσεις σαν του Κασιδιάρη!» διαμηνύει ο αποπεμφθείς υφ. Παιδείας, Γ. Στύλιος - «Διόρθωσα το λάθος μου και συνεχίζω»

«Δεν με εκφράζουν θέσεις σαν του Κασιδιάρη!» διαμηνύει ο αποπεμφθείς υφ. Παιδείας, Γ. Στύλιος - «Διόρθωσα το λάθος μου και συνεχίζω»
Για λεκτικό λάθος έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Nα δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προσπάθησε ο αποπεμφθείς υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, τονίζοντας ότι δεν τον εκφράζουν θέσεις σαν του Κασιδιάρη, καθώς και ότι επρόκειτο για λεκτικό λάθος.
Ειδικότερα κ. Στύλιος τόνισε ότι το περιστατικό στη Βουλή ήταν ένα λεκτικό λάθος, που προήλθε από την ένταση της στιγμής, όπως είπε μιλώντας στο Mega.
«Χρησιμοποίησα τον Κασιδιάρη ως αντιπαράδειγμα» δικαιολογήθηκε.
«Έθεσα την παραίτησή μου από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του Πρωθυπουργού, αφού το ζήτημα πήρε τέτοια έκταση» είπε ακόμα ο κ. Στύλιος, ο οποίος είπε επίσης πως «σε καμία περίπτωση» δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση.
Πάντως, στην ερώτηση τι θα πει στην κ. Κανέλη όταν τη συναντήσει ο κ. Στύλιος απάντησε: «Θα της πω ότι με αδίκησε γιατί προετοιμάστηκε και μου έκανε μια πολύ προσωπική επίθεση».!
«Το μείζον ζήτημα είναι η μάχη της χώρας να ορθοποδήσει» ανέφερε, ενώ όσον αφορά τον ίδιο, φαίνεται πως το θέμα έχει κλείσει: «Διόρθωσα το λάθος μου και συνεχίζω».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού, καθώς η συγγνώμη που ζήτησε ο Γ. Στύλιος για τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στη Λιάνα Κανέλλη δεν στάθηκε αρκετή για να κατευνάσει την οργή του πρωθυπουργού για το επεισόδιο.
Η Λιάνα Κανέλλη στο άκουσμα της απόφασης του πρωθυπουργού, δήλωσε ότι ευτυχώς η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης