Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wood: Ανακάμπτει το ελληνικό χρηματιστήριο - Μειώνονται οι εκροές κεφαλαίων

tags :
Wood: Ανακάμπτει το ελληνικό χρηματιστήριο - Μειώνονται οι εκροές κεφαλαίων
Οι μεγάλες εκροές των ελληνικών κεφαλαίων που υπήρξαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ εβδομάδων σχεδόν σταθεροποιήθηκαν
Σημαντική επιβράδυνση του ρυθμού εκροών των κεφαλαίων από το ελληνικό χρηματιστήριο, διαπιστώνει η Wood Company, εκτιμώντας ότι πλέον η κεφαλαιαγορά δείχνει σημάδια σταθεροποίησης.
Σύμφωνα με την σημερινή 7σέλιδη ανάλυση με τίτλο "Investors waiting for Draghi" (Οι επενδυτές αναμένουν τον Draghi), η Wood Company επισημαίνει ότι η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά έχει ανακάμψει από τις μεγάλες απώλειες που παρατηρήθηκαν τους προηγούμενους μήνες.
Οι μεγάλες εκροές των ελληνικών κεφαλαίων που υπήρξαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ εβδομάδων σχεδόν σταθεροποιήθηκαν (με εκροές μόνο 0,5 εκατ. δολάρια) κατά την εβδομάδα που έληξε την περασμένη Τετάρτη, από 126 εκατ. δολάρια εκροών τις έξι προηγούμενες εβδομάδες συνολικά).
Σύμφωνα με την Wood Company οι επενδυτές την εβδομάδα που έληξε την Τετάρτη προφανώς τήρησαν στάση αναμονής για την ομιλία του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi, από την οποία ανέμεναν ενδείξεις ή μηνύματα για τις προθέσεις σχετικά με το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης