Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο Γιώργος Γεωργαντάς - Αντικαθιστά τον Γ. Στύλιο που αποπέμφθηκε μετά τη φραστική επίθεση στη Λ. Κανέλλη

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο Γιώργος Γεωργαντάς - Αντικαθιστά τον Γ. Στύλιο που αποπέμφθηκε μετά τη φραστική επίθεση στη Λ. Κανέλλη
Πρόκειται για τον βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς ορίστηκε νέος υφυπουργός Παιδείας στην θέση του αποπεμφθέντος Γιώργου Στύλιου.
Ο νέος υπουργός είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει επί σειρά ετών υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Κιλκίς και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς.
Γεννημένος το 1967, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2012, ενώ μέχρι τον διορισμό του στη θέση του υφυπουργού Παιδείας ήταν μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, καθώς και Γραμματέας στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Στύλιος είχε εξαναγκασθεί σε παραίτηση από την θέση του υφυπουργού όταν είχε εκστομίσει τη φράση «χρειάζεστε Κασιδιάρη» κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης