Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διάκριση για την Epsilon Net στα βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος»

tags :
Διάκριση για την Epsilon Net στα βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος»
Της απονεμήθηκε ο έπαινος αριστείας μεσαίας επιχείρησης
Μια ακόμη διάκριση απέσπασε η εταιρεία Epsilon Net στον διαγωνισμό «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», που διοργάνωσε ο ΣΒΒΕ σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα «Καθημερινή».
Τα βραβεία «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος» αποτελούν πλέον θεσμό και διεξάγονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Στην Epsilon Net απονεμήθηκε ο έπαινος αριστείας μεσαίας επιχείρησης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη και όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της, αποτελεί άλλη μια σημαντική διάκριση της εταιρείας Net και έρχεται ως επιστέγασμα της συνεχούς ανάπτυξής της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης της ελληνικής οικονομίας.
Η Epsilon Net στο κλείσιμο του πρώτου εξαμήνου του 2014 εμφάνισε αύξηση τζίρου της τάξης του 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα, βελτίωσε σημαντικά τον δείκτη άμεσης ρευστότητάς της κατά 72,6%, παρά την αύξηση του προσωπικού της εταιρείας κατά 35%.
Στην τελετή παρευρέθησαν και βράβευσαν τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γ. Βρούτσης, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας.
H Epsilon Net είναι ένας όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο, της εκπαίδευσης, ενώ απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα δίκτυο 250 συνεργατών στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης