Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Elbisco: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο «Investors in People»

tags :
Elbisco: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο «Investors in People»
Αναβάθμισε τη διεθνή πιστοποίηση Investors In People για τις πολιτικές της σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
Τη διεθνή πιστοποίηση Investors in People (IIP) έλαβε για δεύτερη συνεχή τριετία η ELBISCO, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δέσμευσή της στην Επιχειρηματική Αριστεία, μέσω της ανάπτυξης των ανθρώπων της.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατακτά την τιμητική διάκριση Bronze, μια από τις υψηλότερες διακρίσεις που απονέμονται από τον οργανισμό Investors in People International.
Το IIP είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Δημιουργήθηκε το 1990 και έχει ως τώρα υιοθετηθεί από περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.
Η ELBISCO έχει πιστοποιηθεί με βάση το Πρότυπο IIP από το 2012, ενώ η νέα αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2014, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων 92 συνεντεύξεις εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων.
Η πιστοποίηση Investors in People – Bronze απονεμήθηκε στην ELBISCO στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Αριστεία 2014», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων στις 25 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Παραλαμβάνοντας τη διάκριση, η οικονομική διευθύντρια της εταιρείας, Αναστασία Ηλιαδάκη, σημείωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να συγκρινόμαστε με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο, σε θέματα Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού».
«Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της ELBISCO, οι οποίοι με την αφοσίωση και την προσπάθειά τους κάνουν καθημερινά πράξη το όραμά μας: να δημιουργούμε καλύτερες διατροφικές επιλογές για όλους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις ικανότητες και στη διαρκή ανάπτυξή τους», σημείωσε.
Προτεραιότητα της ELBISCO παραμένει η συνεχής ανάπτυξη των εργαζομένων της μέσω της εκπαίδευσης, είτε με τη μορφή σεμιναρίων είτε με συνεχή καθοδήγηση κατά την εργασία τους.
Η εταιρεία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, θα εξακολουθήσει να εστιάζει σε σημαντικά σημεία του προτύπου IIP, όπως η δίκαιη και εποικοδομητική αξιολόγηση της απόδοσης, η δημιουργία ενιαίας κουλτούρας και αξιών, η ανοιχτή και ποιοτική επικοινωνία, η ενίσχυση της πρωτοβουλίας, η επιβράβευση και υποστήριξη, επιδιώκοντας τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης