Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Λοβέρδος: Καλοδεχούμενη μια γυναικεία υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας

Α. Λοβέρδος: Καλοδεχούμενη μια γυναικεία υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας
Δεν μπορεί η επιλογή του προσώπου να είναι στενά κομματική, τόνισε ο υπουργός Παιδείας
Δεν δήλωσε έκπληκτος από την κίνηση του πρωθυπουργού να επισπεύσει την προεδρική εκλογή ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδρος, τονίζοντας ότι η κίνηση ήταν αναμενόμενη μετά και την ομιλία Σαμαρά στη Βουλή για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2015, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ένα μήνα αργότερα»
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Λοβέρδος αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πιέστηκε από τις κινήσεις Παπανδρέου για την επίσπευση της εκλογής και συμπλήρωσε ότι «ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση νέου κόμματος», επισημαίνοντας ότι δεν θεώρησε ποτέ ότι ο Γ. Παπανδρέου σκόπευε να ιδρύσει νέο πολιτικό σχηματισμό.
Όσον αφορά το πρόσωπο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι μια γυναικεία υποψηφιότητα θα ήταν καλοδεχούμενη και επισήμανε ότι το πρόσωπο που θα επιλεγεί, «δεν μπορεί να είναι μια υποψηφιότητα στενά κομματική, πρέπει να είναι μια προσωπικότητα που καλύπτει ένα χώρο μεγαλύτερο του ενός κομματικού σχηματισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης