Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Βραβεύθηκε ως κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών online

tags :
Epsilon Net: Βραβεύθηκε ως κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών online
Διακρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά
Κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών online ανακηρύχθηκε η εταιρεία Epsilon Net στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Epsilon Net είναι η μοναδική εταιρεία software η οποία κατορθώνει και διακρίνεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά συναγωνιζόμενη μάλιστα στην κατηγορία «Μεγάλες Εταιρείες», όπου δεσπόζουν τα ισχυρότερα ονόματα εταιρειών της χώρας όπως ο ΟΤΕ, η Cosmote, η Vodafone, τα Public κ.λπ.
Να σημειωθεί ότι η Epsilon Net διακρίθηκε ως φιναλίστ και στην κατηγορία «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Μεγάλης Ομάδας», ενώ η Βασιλική Αναγνώστου, γενική διευθύντρια της Epsilon Net κατατάχθηκε στους best of 3 Μάνατζερ της Χρονιάς Μεγάλης Ομάδας. Αντίστοιχες κατηγορίες βραβεύσεων υπήρξαν και για εταιρείες μικρών ομάδων (έως 40 άτομα).
Στη βραδιά της απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος και η γεν. διευθύντρια, Βασιλική Αναγνώστου, οι οποίοι παρέλαβαν και το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας.
Η κ. Αναγνώστου κατά την παραλαβή του βραβείου αφιέρωσε το βραβείο στους 300 και πλέον εργαζόμενους της Epsilon Net και δήλωσε:
«Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη για τη βράβευση που έγινε και ιδιαίτερα σε μια τόσο σημαντική κατηγορία η οποία είναι άμεση συνδεδεμένη με την καινοτομία και την εξέλιξη στη Εξυπηρέτηση Πελατών.
»Άλλωστε η Epsilon Net κατατάσσεται σήμερα στις μεγάλες εταιρείες της πληροφορικής έχοντας υλοποιήσει σημαντικές και πρωτοποριακές επενδύσεις στην τεχνολογία (διά μέσου της πλατφόρμας Pylon), στην καινοτομία υποστήριξης πελατών, σε νέες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και το κυριότερο στην αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού η οποία για το 2014 ξεπέρασε το 35%» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης