Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στo «φως» ο διάλογος Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου: Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου

Στo «φως» ο διάλογος Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου: Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου
Αποκαλυπτική η στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών
Τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού από τον Γ. Αποστολόπουλο επιβεβαιώνει το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο κόμισε στις δικαστικές αρχές ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η στιχομυθία των δύο ανδρών, η οποία συνιστά ύβρις προς τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη, καθώς στο ηχητικό ντοκουμέντο - το οποίο αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» - καθίσταται σαφές πως ο Γ. Αποστολόπουλος αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι:
- Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως.
- Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…
- «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα - λίγα. Δέκα - δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά - σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου.
- Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης