Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο εισαγγελέας καλεί αύριο 21/12 , Καμμένο και Χαικάλη για συμπληρωματική κατάθεση

Ο εισαγγελέας καλεί αύριο 21/12 , Καμμένο και Χαικάλη για συμπληρωματική κατάθεση
Ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται να είπε πως ο βουλευτής Χαικάλης ήταν αυτός που τον προσέγγισε
Σε συμπληρωματική κατάθεση καλεί εκ νέου αύριο ο εισαγγελέας τους Π. Καμμένο και Π. Χαϊκάλη για την υππόθεση χρηματισμού από τον Αποστολόπουλο.
Στην μαραθώνια κατάθεσή του στον εισαγγελέα , που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου 20/12, ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται να είπε πως ο βουλευτής ήταν αυτός που τον προσέγγισε και του είπε ότι αν λυθεί το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για πρόεδρο.
Ακόμη, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ότι υπάρχουν στοιχεία από την συνάντηση που μπορούν να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών του.
Υποστήριξε επίσης ότι ήταν σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου, ως την άνοιξη του 2013 και σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως ο ίδιος επιχείρησε να παγιδεύσει τον Χαϊκάλη.
Όπως σημείωσε, είχε φιλικές σχέσεις με τον Π. Χαϊκάλη και τακτικές συναντήσεις.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν κρύβεται κανείς από πίσω του, δεν έχει προϊστάμενο καθώς αυτός είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ όλα έγιναν με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία.
Σχετικά με το οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταθέσει ο Π. Χαϊκάλης, η υπεράσπιση Αποστολόπουλου ζήτησε από τον εισαγγελέα να μην γίνει καμία χρήση, αφού πρόκειται για παράνομο υλικό προϊόν τέλεσης κακουργήματος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης