Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Το πολιτικό τοπίο έχει διαμορφωθεί – Οδεύουμε προς εκλογές

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Το πολιτικό τοπίο έχει διαμορφωθεί – Οδεύουμε προς εκλογές
Για να βρεθούν οι 180, πρέπει βουλευτές να πάνε κόντρα στις συλλογικά διαμορφωμένες απόψεις των κομμάτων τους
«Η χώρα βαδίζει προς τις κάλπες», διεμήνυσε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης.
Ο Ν. Παππάς τόνισε πως «το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας έχει κλειδώσει, το πολιτικό τοπίο έχει πλέον διαμορφωθεί», ενώ συμπλήρωσε πως ο μόνος τρόπος για να βγει ο «μαγικός αριθμός» των 180 είναι οι βουλευτές να ψηφίσουν αντίθετα από τις συλλογικά διαμορφωμένες αποφάσεις των κομμάτων τους, κάτι που δεν θεωρεί πιθανό.
Με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο κ. Παππάς, χαρακτήρισε «ελιγμό» τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς, ελιγμός, ο οποίος προέκυψε ως αποτέλεσμα των εσωτερικών πιέσεων που δέχεται και δεν αφορά τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως κατά την προσωπική του άποψη, όσα διακυβεύονται απαιτούν την λαϊκή βούληση και για αυτό είναι απαραίτητες οι εκλογές.
Τέλος, για την καυτή υπόθεση των ημερών, τις καταγγελίες για χρηματισμό του κ. Χαϊκάλη, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «υπάρχει μια έντονη δυσοσμία, εμείς αυτά τα γεγονότα τα βλέπουμε με απέχθεια».
Πρόσθεσε, επίσης, πως «δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε ότι η μία πλευρά απευθύνθηκε στις αρχές και στην εισαγγελία, ενώ η άλλη πλευρά κρυβόταν».
«Σημειώνω επίσης ότι εμένα, για τα δημοσιεύματα περί κουμπαράδων, με κάλεσαν εντός 24ωρου να καταθέσω», κατέληξε ο κ. Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης